Beamer te leen bij WEEFNETWERK

Leden van WEEFNETWERK kunnen kosteloos een beamer lenen. Halen en brengen is voor rekening van de lener. De beamers zijn te leen bij:

HAARLEM | Bodil Jorn | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HARDERWIJK| Rika Hoving | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GILZE | Christel Aerts | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Louet Erica getouwtjes te leen bij WEEFNETWERK

Voor beurzen en demonstratie weven zijn er Louet Erica getouwtjes te leen

Stuur voor het aanvragen of meer informatie een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Textielboeken

De Textielbibliotheek, de grootste uitleenbibliotheek van Nederland op het gebied van textiel en textiele technieken, is gehuisvest in Museum de Kantfabriek.

Americaanseweg 8
5961 GP Horst, Nederland
T +31 (0)77 – 398 16 50
www.museumdekantfabriek.nl

Openingstijden bibliotheek:
1 april - 1 oktober: dinsdag t/m zaterdag van 13.00-17.00 uur.
1 oktober - 1 april: dinsdag t/m zaterdag van 14.00-17.00 uur.

Op de bibliotheek pagina van STIDOC kunt U zoeken naar titels van boeken en tijdschriften, die in de bibliotheek te vinden zijn.

Schenkingen welkom!
Boeken en/of tijdschriften op het gebied van textiel en textieltechnieken zijn meer dan welkom! U kunt deze afgeven bij of zenden aan:
Museum de Kantfabriek T.a.v. mevrouw M. van Soest, Americaanseweg 8, 5961 GP te Horst
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T 077 – 3981650.