Skip to main content

LEDENADMINISTRATIE

LID WORDEN

Tot en met 31 december 2023 gaan alle nieuwe lidmaatschappen m.i.v. 1 januari 2024 in. Indien er een dringende reden is om het lidmaatschap in te laten gaan met terugwerkende kracht vanaf 1 juli 2023, dan kan er contact opgenomen worden met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanaf 1 januari 2024 gaat het jaar lidmaatschap in op de dag dat je lid wordt.
Je kunt hier je lidmaatschap regelen.

Automatische incasso
Indien je je contributie wilt betalen via een automatische incasso, reken dan af via IDEAL, Bancontact of Sofort Banking.  Wil je elk jaar herinnerd worden voor betaling van de contributie, dan kan je voor iedere betaaldienst kiezen.

Vragen
Op de afrekenpagina zie je aantal vragen onderaan het adresformulier. WEEFNETWERK is zeer geïnteresseerd in je antwoorden. Wil je geen antwoord geven? Geen probleem, je kunt de meeste vragen overslaan.

Je ontvangt vanaf de ingangsdatum van je lidmaatschap:

  • 1 x per kwartaal het tijdschrift WEVEN
  • Korting op cursussen en activiteiten van WEEFNETWERK
  • De nieuwsbrief van WEEFNETWERK waarin je op de hoogte gehouden wordt van verschillende actualiteiten
  • Medio 1e kwartaal 2024 ontstaat er de mogelijkheid voor leden die zich hier geregistreerd of her-geregistreerd hebben om de jaargangen 2006 t/m 2017 van het tijdschrift WEVEN digitaal in te zien.

Prijzen voor de lidmaatschappen:

  • € 40,- p.j. | voor standaardleden, wonend in Nederland
  • € 48,- p.j. | voor standaardleden, wonend buiten Nederland (€ 40,- p.j. plus een toeslag van € 8,- voor portokosten)
  • € 20,- p.j. | voor gezinsleden, wonend op hetzelfde adres als een standaard lid. Gezinsleden ontvangen geen tijdschrift WEVEN.
  • € 20,- p.j. | voor studentleden tot 30 jaar binnen Nederland. Lees de algemene voorwaarden om vast te stellen of je in aanmelding komt voor een studentlidmaatschap.

Voor leden die zich niet herregistreren en geen automatische incasso hebben afgegeven, worden extra handelingskosten in rekening gebracht. Dit bedraagt op dit moment € 2,- p.j. (€1,- voor gezinsleden en studentleden)

WIJZIGINGEN DOORGEVEN

Van belang is dat je gegevens actueel zijn. Alleen dan krijg je het tijdschrift WEVEN op het juiste adres, worden kortingen goed verwerkt enz.
Je kunt je gegevens zelf actueel houden in “mijnweefnetwerk.

Voor leden die zich hier NIET her-geregistreerd hebben geldt:
Wijzigingen (adres en/of e-mail) onder vermelding van het lidmaatschapsnummer, per e-mail doorgeven aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LIDMAATSCHAP OPZEGGEN

Je kunt je lidmaatschap op elk gewenst moment opzeggen in “mijnweefnetwerk”. Je lidmaatschap loopt dan door t/m de laatste dag van het lopende lidmaatschapsjaar waarvoor de contributie betaald is.

Voor leden die zich hier NIET her-geregistreerd hebben geldt
Stuur vóór 1 december van het lopende jaar een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

OVERIGE VRAGEN

Antwoorden op veel vragen kunnen gevonden worden op deze website. Blijft er toch nog een vraag onbeantwoord over het lidmaatschap en/of de verzending van het tijdschrift WEVEN, stuur dan je bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.