Skip to main content

TEXTIELBOEKEN

De Textielbibliotheek, de grootste uitleenbibliotheek van Nederland op het gebied van textiel en textiele technieken, is gehuisvest in Museum de Kantfabriek.

Americaanseweg 8
5961 GP Horst, Nederland
T +31 (0)77 – 398 16 50
www.museumdekantfabriek.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden bibliotheek:
zie de website: www.museumdekantfabriek.nl

Dit zijn de voorwaarden voor het lenen boeken uit de textielbibliotheek:

  • U betaalt € 1,10 per boek of jaargang tijdschrift
  • We lenen maximaal 4 boeken en of jaargangen uit en de uitleenperiode is 4 weken.
  • De portokosten zijn voor rekening van de lener. U ontvangt een factuur bij de boeken. Lid van WEEFNETWERK? Dan worden de portokosten voor het terugsturen vergoed. Gebruik hiervoor het declaratieformulier en mail dit naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de bibliotheek pagina van STIDOC kunt U zoeken naar titels van boeken en tijdschriften, die in de bibliotheek te vinden zijn.

Boeken en/of tijdschriften op het gebied van textiel en textieltechnieken zijn meestal welkom maar op dit moment heeft Museum de Kantfabriek even geen opslagcapaciteit meer.

BEAMER TE LEEN BIJ WEEFNETWERK

Leden van WEEFNETWERK kunnen kosteloos een beamer lenen. Halen en brengen is voor rekening van de lener. De beamers zijn te leen bij:

HAARLEM | Bodil Jorn | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HARDERWIJK| Rika Hoving | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GILZE | Christel Aerts | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LOUET ERICA GETOUWTJES TE LEEN BIJ WEEFNETWERK

Voor beurzen en demonstratie weven zijn er Louet Erica getouwtjes te leen. Stuur voor het aanvragen of meer informatie een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.