Skip to main content

Kleur Beleven

ZUTPHEN
start zaterdag 28 oktober

Korte omschrijving van de cursus:
De cursus “Kleur Beleven!” is ontwikkeld als aanvulling op“Beleef het Ontwerpproces!”, maar kan ook separaat gevolgd worden. Tijdens de cursus zoomen we dieper in op kleurgebruik in weefsels. Aan de hand van praktijkopdrachten verken je jouw persoonlijke kleurgebruik, je vaste patronen daarin en hoe los te komen van voorkeurskleuren en te ontdekken wat je nog meer aanspreekt in kleur. Het analyseren van kleurgebruik in door jou gemaakte opdrachten vormt daarbij het vertrekpunt. Voor de cursus meld je je aan als tweetal, want naast individuele opdrachten en 3 lesdagen zijn er ook opdrachten waarbij je als duo, samen aan de slag gaat.

Het is een praktische cursus die uit drie inhoudelijke onderdelen is opgebouwd. Ieder deel start met een reeks vragen en opdrachten en heeft een lesdag. Het eerste deel van de cursus heeft als thema ‘mijn kleur’ en is gericht op het verkennen van het eigen kleurgebruik. In het tweede onderdeel staat kleuranalyse centraal en vergroot je je kennis over de (samen-) werking van kleuren. Het derde en laatste deel van cursus gaat in kleurcreatie waarin je leert (verder) te ontdekken hoe zelf tot kleur te komen. Wil je een uitgebreide cursusomschrijving ontvangen? Stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Docent: Naomi Sara

Locatie cursus: Atelier Naomi Sara, Kolenstraat 27 in Zutphen. Afwijkende locatie mogelijk in overleg.

Datum en tijden:
Startdatum:
zaterdag 28 oktober van 13.00 – 16.00 uur.
Tijdens de eerste lesdag nemen we het cursusprogramma door en plant de cursusgroep in overleg de overige les data. Andere startdata zijn mogelijk bij inschrijving met 2 personen of meer.

Aantal deelnemers: minimaal 2 personen, maximaal 4.

Lesgeld: € 244,- p.p. incl. thee en materialen tijdens lesdagen.

Aanmelden: uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus.

Overige kosten:
Als cursist draag je zelf zorg voor alle benodigdheden om de (t)huiswerk opdrachten te kunnen maken: scheerraam, weefgetouw, garens/ overige materialen.

Aanmelding en betaling: Cursisten kunnen voor vragen en aanmelding contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding ontvang je een e-mail met praktische informatie en de wijze waarop betaald kan worden toegezonden.