Skip to main content

Ontwerpen van een weefsel, deel 2, verdiepingscursus

ZUTPHEN
27 september en 11 oktober 2024

Korte omschrijving van de cursus: 
De verdiepingscursus is een vervolg op de gelijknamige introductiecursus. Hierin heb je kennisgemaakt met de beginselen van het ontwerpproces en de wijze waarop je jouw persoonlijke proces daarin centraal kan stellen.
Deze cursus biedt je de mogelijkheid om op een niveau dieper in te gaan op de verschillende stappen van het ontwerpproces (oriëntatie, ontwerp, uitvoering en evaluatie), de creatieve mogelijkheden daarbinnen en hoe jouw persoonlijkheid en signatuur tot uiting te brengen in je weefsels.
Het is een reeks van vijf lessen, die volgens een vaste structuur opgebouwd is en gericht op het:
• geven van inzicht in de verschillende stappen en/of aspecten per fase,
• bieden van concrete handvaten om je (creatieve) mogelijkheden te vergroten,
• eigen maken van de aangeboden materie,
• reflecteren op je werk en keuzes.
Theorie wordt hierbij afgewisseld met oefeningen en reflectiemomenten. Parallel aan de lessen werk je aan een praktijkopdracht: je start met het maken van een eigen ontwerp dat vervolgens uitgewerkt wordt tot een weefsel. Indien je dat wil bestaat daarbij de mogelijkheid tot individuele coaching (telefonisch/online, maximaal 4 gesprekken). Het (t)huiswerk maakt integraal onderdeel uit van de cursus en vormt belangrijke input voor de lesdagen. Wil je een uitgebreide cursusomschrijving met cursusprogramma ontvangen? Stuur dan even een mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naam docent: Naomi Sara

Adres standaardlocatie cursus: Atelier Naomi Sara, Kolenstraat 27 in Zutphen. Afwijkende locatie mogelijk in overleg.

Data en tijden: 
vrijdag 27 september 2024 (13.00 - 16.00 uur)
vrijdag 11 oktober 2024 (13.00 - 16.00 uur)

Andere data zijn mogelijk bij inschrijving met 2 personen of meer.
De totale doorlooptijd van de cursus is ca. 12 weken. Tijdens de eerste lesdag wordt het cursusprogramma doorgenomen, afspraken gemaakt over de praktijkopdrachten en plant de cursusgroep in overleg de lesdata.

Aantal deelnemers: minimaal 2 en maximaal 4 personen. 
Andere startdata zijn mogelijk bij inschrijving van 2 personen of meer.

Lesgeld: € 320,- p.p. incl. thee en materialen tijdens de lesdagen.

Aanmelden uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus.

Aanmelding en betaling:
Cursisten kunnen voor vragen en aanmelding contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding wordt een e-mail met praktische informatie en de wijze waarop betaald kan worden toegezonden.