Oproep Van Crafts Council

Voor leden van WNW is inzenden ook na 12 mei 2020 mogelijk

Crafts Council Nederland presenteert: HOW&WOW Linen:

We roepen maker-designers, ambachtsprofessionals, musea, werkplaatsen en bedrijven op werk in te zenden voor ‘HOW&WOW Linen’, zodat we samen een toonaangevende presentatie kunnen maken waarin verrassende toepassingen van vlas en linnen te zien zijn. We streven naar een presentatie tijdens Dutch Design Week 2020. We houden hierbij de ontwikkelingen rondom Covid-19 in de gaten.

Wie zoeken we? We zoeken ambachtsmensen, maker-designers en techniekexperts die vlas, linnen of lijnzaad toepassen in hun werk en/of onderzoek doen naar vernieuwende toepassingen ervan. Naar aanleiding van de inzendingen maken we een selectie van deelnemers. Criteria voor de selectie zijn uniek innovatief werk rondom het thema dat daarmee een interessante bijdrage levert aan de totaalpresentatie. Aan je deelname zijn kosten verbonden, afhankelijk van de manier van presenteren en het aantal deelnemers wordt je hier zo snel mogelijk over geïnformeerd.

Klik hier voor alle informatie

WEEFNETWERK  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  facebook weefnetwerk   FORMULIEREN