Aanmelden Tentoonstelling Landelijke Weefdag 2019

Het is mogelijk om op verschillende manieren mee te doen aan de tentoonstelling.
Doe mee aan de wedstrijd of laat je nieuwste werk zien! Of doe mee als groep die bijvoorbeeld met elkaar een project gedaan heeft. Of als je als groep een cursus met ledenkorting hebt gevolgd.

Aanmelden:
Vóór 15 september. Bij de aanmelding een foto van het werkstuk meesturen. 

Inleveren:
Altijd eerst contact opnemen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor nadere informatie.

- Zet titel, naam en inleverpunt op werk en verpakking
- Zorg bij hangend werk zelf voor een goede ophangmogelijkheid !!!
- De ingezonden werkstukken zijn niet verzekerd door WEEFNETWERK tijdens het vervoer en de tentoonstelling
- Laatste datum inleveren werkstuk: 14 dagen voor de Landelijke Weefdag.

Lever het werk in in één van onderstaande plaatsen: 
Naaldwijk 
Neerijnen 
Son en Breugel 
Westervoort 
Woerden

Voor het maken van een andere inlever-afspraak, neem contact op via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ophalen:
Op de Landelijke Weefdag in de Veluwehal, Barneveld om 16.00 uur, na afloop van de tentoonstelling, kan het werkstuk meegenomen worden. Of in overleg met inleverpunt het werk daar ophalen.

Het aanmeldformulier wordt automatisch gemaild naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WEEFNETWERK  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.facebook weefnetwerk    insta wit

PRIVACY