Kleur + 4 = Weefplezier!

De eerste opzet was om alle inzendingen met de ALV bijeen te brengen, te exposeren en de jury keuzes te laten maken. Dit gaat niet lukken met de huidige maatregelen, dus hebben we een alternatief bedacht.

Laatste stand van zaken (mei 2021)

27 maart was de sluitingsdatum voor het aanmelden van het werk voor de wedstrijd. Bijna 100 inzendingen hebben we ontvangen. Ontzettend leuk om te zien wat jullie er allemaal mee gemaakt hebben. Geen één is hetzelfde! Wat een creativiteit! En wat een klus straks voor de jury om hier drie winnaars uit te kiezen. De fotograaf is al bezig om mooie foto’s van ieders werk te maken en die willen we jullie natuurlijk straks graag laten zien in een online tentoonstelling.
Van 15 t/m 28 september volgt de fysieke tentoonstelling van het werk in de Steenfabriek in Gilze. We zijn immers 'draadjesmensen' en we zitten er graag met onze neus bovenop om het echt goed te bekijken.

Het bestuur

 

 

 WEEFNETWERK  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.facebook weefnetwerk    insta wit

PRIVACY