Adres

Vergader- en Congrescentrum De Schakel
Oranjelaan 10
3862 CX Nijkerk

Uitnodiging Ledencontactdag inclusief Algemene Ledenvergadering

Graag nodigen wij u uit voor de Ledencontactdag en Algemene Ledenvergadering op 21 maart a.s.

PROGRAMMA VAN DE DAG

9.30-10.30 uur Ontvangst met koffie en inleveren materialen voor de suplusmarkt
10.30 uur Presentatie van het Staphorster Stipwerk
11.30 uur Staphorst op de Catwalk
12.30-13.45 uur Lunch, surplusmarkt en verder rondkijken
13.45-15.15 uur Algemene Ledenvergadering
15.15 uur Afsluiting

ANDERE ACTIVITEITEN TIJDENS DE DAG
• Nathalie Cassee van Kashmir Heritage komt met informatie over blockprinting en verkoopt stempels en daarnaast handgemaakte producten.

• Ingrid van Haasteren, werkzaam in het Nederlands Openluchtmuseum, toont streekdrachtstukken zoals geweven rokken en onderrokken, een wollen schort en jasjes. Daarbij vertelt zij daarover.

• Weefgroep Nederlands Openluchtmuseum presenteert theedoeken n.a.v. streekdrachtenstof en verkoopt handgeweven producten.

De kosten voor de Ledencontactdag zijn € 16,00, dit is inclusief het programma en een uitgebreide lunch. Deze kosten moeten vóór 15 maart 2020 worden overgemaakt op rekeningnummer NL71ABNA0489939201 t.n.v. WEEFNETWERK onder vermelding van LCD, uw lidnummer en naam. Voorbeeld: LCD/W01759/M. Hensing Het deelnemen aan alleen de ALV is gratis.

De agenda en stukken voor de ALV worden u, conform het gestelde in het Huishoudelijk Reglement, uiterlijk 4 weken voor de vergadering, 21 februari 2020, per e-mail toegezonden. Leden kunnen de stukken daarna ook opvragen bij de secretaris via het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Surplus markt

Verkoop van eigen garens en weefmaterialen tijdens de ALV.

Dit zijn de spelregels:

  • Vanaf 9.00 uur kunnen weefmaterialen in de zaal voor de surplus markt gebracht worden.
  • Garens moeten duidelijk zichtbaar aangeboden worden in een goed afgesloten, transparante plastic zak. Op elke zak een envelop met informatie over de inhoud (soort garen en gewicht), de naam verkoper en de vraagprijs.
  • De zakken mogen tijdens de verkoop niet open gemaakt worden! Maximale gewicht ca. 2 kilo, zodat de zakken niet te zwaar worden.
  • Schuitjes, weeflatten, rieten, weefboeken en ander weefmateriaal bij elkaar gebonden aanbieden, voorzien van een envelop met de naam verkoper en de vraagprijs.
  • Groter of moeilijk mee te nemen materiaal kan door middel van een foto worden aangeboden. Verkoper moet naam, adres en telefoonnummer vermelden voor nader overleg met de koper over de levering van het artikel.
  • Indien het materiaal verkocht wordt, dan stopt de verkoopstand het geld in de bijgevoegde enveloppen.
  • Als je naar huis gaat, kun je je envelop bij de verkoopstand ophalen en vergeet niet het niet-verkochte materiaal weer mee terug nemen. Wat niet wordt opgehaald wordt weggegooid.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig (uiterlijk 15.00 uur) afhalen van je geld en het niet-verkochte materiaal. De organisatie kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld.