Sien Ulder

In mijn ambachtelijke weverij in Alkmaar weef ik stoffen met hand gesponnen wol. Spinnen van draden doe ik dagelijks. Daarnaast is beeldend werken ook een textiele kunstvorm die voor mij bijzonder inspirerend is bij het ontwerpen van stoffen. Daarbij gebruik, of onderzoek ik diverse weeftechnieken. Het onderzoek naar de mogelijkheden van het weven en ‘buiten de lijntjes kleuren’ is een persoonlijke uitdaging.
Zowel basiskennis van het ambachtelijk weven als beeldende weefsels zijn een onderdeel van mijn cursusaanbod. Bij het doorlopen van een cursus in Textiellap is de wens van de cursist leidend en is de eigenheid binnen het leerproces een belangrijk uitgangspunt. Een weefcursus wordt afgesloten met een weefrapport van Textiellap.
In het atelier van Textiellap geef ik cursussen en workshops voor starters en gevorderden en coach wevers bij de Modulaire Weef Cursus I, II en III van Weefnetwerk .

WEEFNETWERK  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.facebook weefnetwerk    insta wit

PRIVACY