Ontwerpen van een weefsel, deel 1, introductie

Korte omschrijving cursus: 
Heb je het weven en de weeftechniek (enigszins) onder de knie? En wil je je verder verdiepen in het ontwerpen van weefsels en je eigen signatuur daarin? Tijdens een 3 uur durende introductie gaan we actief aan de slag met het creatieve proces van maken en reflecteren. We gaan in op de beginselen van het ontwerpproces van weefsels en de wijze waarop je jouw persoonlijke proces daarin centraal kunt stellen. Wat leert ontwerpen je over jouw kwaliteiten, hoe zet je deze in als persoonlijke inspiratie en om je eigen wijze van vormgeving verder te verdiepen? Deze introductie is een kennismaking met een hele persoonlijke manier van ontwerpen. Mocht het je inspireren, bestaat de mogelijkheid je aan te melden voor de verdiepingscursus.

Naam docent: Naomi Sara

Adres standaardlocatie cursus: Atelier Naomi Sara, Kolenstraat 27 in Zutphen. Afwijkende locatie mogelijk in overleg.

Datum en tijd: 
Zaterdag 15 januari 2022 van 13.00 - 16.00 uur of
zaterdag 12 maart 2022 van 13.00 – 16.00 uur
Andere data zijn mogelijk bij inschrijving met 2 personen of meer.

Aantal deelnemers: minimaal 2 en maximaal 4 personen.

Lesgeld: € 42,- p.p. incl. koffie, thee en materialen tijdens de lesdag.

Aanmelden vóór:
25 december 2021 voor cursus 15 januari 2022
19 februari 2022 voor cursus 12 maart 2022

Aanmelding en betaling:
Cursisten kunnen voor vragen en aanmelding contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding wordt een e-mail met praktische informatie en de wijze waarop betaald kan worden toegezonden.

WEEFNETWERK  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.facebook weefnetwerk    insta wit

PRIVACY