Om toegang te krijgen tot het gebruikersmenu moet u betalend lid van WEEFNETWERK zijn en u hebben geregistreerd op de website. Registratie is nodig om ongewenste bezoekers te weren.

 

 

Registratie procedure

 

Links onderaan het menu ziet u staan - Nog geen account- en klikt u op “maak er een aan“. Er verschijnt een invulformulier. Vul de gevraagde gegevens in.
Naam: vul hier uw voor- en achternaam in zoals u bekend bent bij Weefnetwerk.
Gebruikersnaam: vul hier een korte naam in, die bestaat uit een letter/cijfer combinatie van meer dan 2 tekens zonder spaties. Of alleen cijfers, kleine letters en hoofdletters, of een combinatie ervan zijn toegestaan.
Tip: Kies een naam die u gemakkelijk onthoudt. Alleen uw gebruikersnaam is zichtbaar voor anderen. Wilt u herkend worden kies dan gewoon uw voornaam.
Emailadres: vul hier uw eigen emailadres in.
Wachtwoord: Kies een wachtwoord dat bestaat uit een combinatie van cijfers en letters. Minimaal 6 tekens zonder spaties.
Tip: Schrijf uw gebruikersnaam en wachtwoord op en bewaar het zorgvuldig. U hebt het later weer nodig.
Bevestig wachtwoord: vul het wachtwoord nog een keer in en klik op verzenden.
Van de webmaster ontvangt u, meestal binnen 24 uur, het volgende bericht.“Beste ……,
Hartelijke dank voor uw registratieaanvraag. Uw verzoek wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen nadat u uw emailadres bevestigd hebt door te klikken op de volgende hyperlink:
U klikt op de link. Wanneer de webmaster uw registratie goedgekeurd heeft. ontvangt u het volgende bericht:
Welkom……,
Uw registratie aanvraag is goedgekeurd door de Websitecommissie.
Uw account met de volgende details:
[DETAILS]
is geactiveerd.
U hebt nu toegang tot het gebruikersdeel van de website door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt uw gebruikersnaam en wachtwoord veranderen onder "mijn profiel" in het gebruikersmenu.
We wensen u veel plezier op de site.
Met vriendelijke groet,
Website Team

 

Pas daarna kunt u inloggen. Hiervoor gaat u weer naar de website. Links op de pagina, onder het Hoofdmenu, bevindt zich het inloggedeelte. U geeft uw gebruikersnaam en wachtwoord op, klikt op inloggen en de onderwerpen van het gebruikersmenu verschijnen. Onder ‘mijn profiel’ kunt eventueel uw inloggegevens wijzigen.
Ook wanneer uw registratie niet wordt geaccepteerd dan krijgt u bericht met opgaaf van redenen.
Problemen
Ontvangt u geen bevestiging of afwijzing, dan is er iets fout gegaan of mocht het onverhoopt toch allemaal niet lukken, neemt u dan contact op met de webmasters.

 

We wensen u veel plezier op de site.
Het webmasterteam